donderdag 25 april 2013

Kraamzorg Anne Rotterdam neemt in de 7e maand contact met u op voor het intakegesprek

Kraamzorg Anne Rotterdam neemt direct nadat zij uw inschrijving binnen hebben gekregen, rond de 7e maand van uw zwangerschap, contact met u op voor het maken van een afspraak voor het intakegesprek.
Voor het uitvoeren van het intakegesprek komt een van onze kraamverzorgende langs bij u thuis of als het echt niet lukt kan dit ook telefonisch uitgevoerd worden.

Kraamzorg Anne Rotterdam voert het intakegesprek in de 7e maand van uw zwangerschap
Het intakegesprek duurt ongeveer een uur en voeren wij zo uitgebreid mogelijk uit omdat u bepaalde verwachtingen en beelden heeft bij het denken aan uw kraamperiode. Wij hebben veel ervaring en kunnen u veel informatie en tips meegeven.
Dit gesprek is ook een mooie kans voor Kraamzorg Anne Rotterdam om uw thuissituatie in te zien en de sfeer te proeven, zodat wij dé gepaste kraamverzorgende voor u kunnen inschakelen. Ook is dit een goede gelegenheid voor u om uw wensen en vragen te bespreken met ons. Op zo een manier kunnen wij u een goed, gezond en gedenkwaardig kraamtijd bezorgen.
Spreekt u geen Nederlands? Dan hebben wij Turks, Arabisch en Engels sprekende kraamverzorgende.

Kraamzorg Anne Rotterdam werkt volgens Landelijke Protocollen

Omdat Kraamzorg Anne Rotterdam volgens de Landelijke Protocollen werkt, wordt dit ook meteen met uw doorgenomen. Zo weet u precies wat uw rechten zijn. Uw urenindicatie word ook met u doorgenomen. We kunnen tijdens dit gesprek alvast uw gewenste uren invullen, maar dit kan na de bevalling veranderen. Kraamzorg Anne levert minimaal 4 uur en maximaal 8 uur per dag verdeeld over 8 dagen. De 8 dagen kunnen ook oplopen tot 10 dagen wanneer er complicaties plaats vinden.


kraamzorg anne rotterdam beschikt over de certificaat borstvoeding en landelijke protocollen

Naast alle informatie die wij met uw verwisselen krijgt u ook een kraamdossier van ons. In het kraamdossier van Kraamzorg Anne zitten alle noodzakelijke formulieren die de kraamverzorgende nodig heeft tijdens de kraamperiode. deze formulieren gaan over de ontwikkelingen van uw baby die dagelijks word bijgehouden. Ook uw genezing en medische gegevens worden elke dag aangevuld. Uiteraard bespreekt Kraamzorg Anne Rotterdam alles met uw verloskundige. 

http://www.detelefoongids.nl/kraamzorg/rotterdam/3-1/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten